I will heal their land een boek van Berthine Heederik

Posted on: March 27, 2024 Posted by: FfF NL Comments: 0

I will heal their land een boek van Berthine Heederik

Berthine Heederik heeft een mooi boek geschreven. I will heal their land.  In het voorwoord stelt zij dat boeren is verworden tot een van de meest ondergewaardeerde beroepen. In grote delen van de wereld denk men direct aan armoede en in andere aan ernstige milieuvervuiling. Dit is niet hoe God het bedoeld heeft. Haar zoektocht naar een antwoord hierop leidt haar langs goed bekend staande richting gevende mensen. Mensen als Brian Aldreive en Joel Salantin vertellen waarom en welke zij de keuzes gemaakt hebben. Lees in dit boeiende boek over die zoektocht en naar het antwoord wat eruit komt. Het heeft als aanvulling een praktisch werkboek wat handvatten geeft om mee aan de slag te gaan.

https://www.healtheland.nl/

Leave a Reply:

Your email address will not be published. Required fields are marked *