Doe met ons mee! Er zijn verschillende manieren om betrokken te zijn bij ons werk. Op de eerste plaats zoeken we mensen die regelmatig willen bidden voor onze projecten en de mensen die daarin actief zijn. Wil je regelmatig gebedspunten ontvangen, laat dat dan weten door een mail te sturen. Ook via onze nieuwsbrief blijf je op de hoogte van wat er speelt. Of volg ons op Facebook of Instagram (zie de icoontjes bovenaan deze pagina). 

Een waardevolle manier om betrokken te zijn is via giften. De Foundations for Farming methode is niet duur, maar voor het trainen van mensen, nazorg en het opzetten van trainingscentra is geld nodig. Foundations for Farming Nederland draait helemaal op vrijwilligers en onze overhead is erg laag.

Ook komen we graag in contact met organisaties die FfF willen inzetten voor hun doelgroep.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

We blijven graag met je in contact door regelmatig nieuws met je te delen. Vul de velden hieronder in om je aan te melden voor onze nieuwsbrief.

 
Word donateur

Door donateur te worden, ondersteun je structureel onze projecten in Malawi, Oeganda en Suriname. Je geeft samen met ons invulling aan de bijbelse opdracht tot hulp aan de armen en maakt het mogelijk dat we op meer plekken in de wereld arme mensen bereiken met Foundations for Farming.

Stichting Foundations For Farming Nederland is een Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI), dit betekent dat giften aftrekbaar zijn voor de belasting.

Om donateur te worden, vul je dit formulier in.

Giften

Liever eerst eenmalig geven? Ook daar zijn we blij mee!

Je gift helpt ons om meer mensen te bereiken en duurzaam te helpen. Scan of klik op de QR-code, of maak je gift over op rekening:

NL71 RABO 0307212327
t.n.v. Stichting Foundations for Farming Nederland

Voor organisaties

Ben je betrokken bij een missionaire- of ontwikkelingsorganisatie, en vraag je je af of Foundations for Farming iets voor jouw doelgroep is? 

We werken graag me je samen. Neem contact met ons op via email