Maluwa Ministries

Nabij Zomba in zuidelijk Malawi zijn we actief via Maluwa Ministries. Dit project is opgezet door Johannes en Marieke Bos die tussen 2007 en 2021 in Malawi werkzaam zijn geweest. In 2019 is een trainingscentrum geopend, waar FfF-trainingen worden gegeven aan groepen uit de regio. Deze trainingen zijn georganiseerd in een tweejarig opleidingsprogramma, waarin deelnemers in totaal zes keer een meerdaagse training in Maluwa volgen en ondertussen op hun eigen velden het geleerde in praktijk brengen.

Sinds het vertrek van de familie Bos wordt het trainingscentrum geleid door Midess Mwalimba. James Shawa (rechts op de foto hiernaast) is onze hoofdtrainer. 

 

Klik hier voor nieuws rond Maluwa Ministries

 

FfF in Malawi

Naast Maluwa Ministries zijn we betrokken bij verschillende andere initiatieven in Malawi:

  • Crown Stewardship School bij Blantyre in het zuiden van Malawi. CSS is het landelijke coördinatiecentrum van FfF. Onder leiding van Johann en Retha van der Ham worden hier onder meer trainers opgeleid in een zes-weeks leadership programma.
  • Kusintha Farm bij Mzuzu in het noorden van Malawi. Hier is een FfF-trainingscentrum in ontwikkeling onder leiding van Mark en Ronel Beckett.
  • Talandira Harvest Centre in de buurt van Lilongwe, de hoofdstad van Malawi. Ook hier worden FfF-trainingen gegeven onder leiding van Clifford Kuyokwa.
Malawi3