Oeganda, Jinja: De trainingen zijn in volle gang! 

Posted on: February 21, 2024 Posted by: FfF NL Comments: 0

Oeganda, Jinja: De trainingen zijn in volle gang! 

Op de trainingslocatie in Jinja in Oeganda is het team de afgelopen periode zeer actief aan de gang met het geven van trainingen. In december 2023 is er een groep getraind waarbij ook 3 mensen uit Buhoma aansloten. Buhoma ligt helemaal aan de kant van Congo en is meer dan een dag reizen. Begin december is er op locatie een training gegeven in Lukomera. Op deze locatie is ook een school en zijn de mensen die getraind zijn bezig om zelf een demotuin aan te leggen. We ondersteunen het team daar met kennis en kunde zodat zijn lokaal weer mensen bekend kunnen maken met Foundations For Farming. In februari is er een team vertrokken naar Awaka Childrens Home in Butende (Kamuli) om op locatie een groep te trainen bij het Awaka Childrens Home. Begin maart is er dan weer in het trainingscentrum in Jinja een reguliere training voor de mensen uit de regio die zich hiervoor aanmelden. De trainingen lopen goed en we zijn inmiddels opgeschaald naar minimaal 1 training per 2 maanden of meer. Het doel is om ook komend jaar nog weer meer mensen te trainen zodat we door kunnen gaan met het uitdelen van Gods overvloed!

Leave a Reply:

Your email address will not be published. Required fields are marked *