God geeft een rijke zegen in Malawi

Posted on: February 14, 2024 Posted by: FfF NL Comments: 0

God geeft een rijke zegen in Malawi

 

In het najaar hebben veel boeren het certificaat gehaald. 2023 was dan ook een topjaar voor het opleidingswentrum Maluwa.

Echter in het afgelopen jaar is in Malawi na de regenval in oktober de maand november droog geweest. Hierdoor konden meerdere van de in 2023 opgeleide boeren na het behalen van hun certificaat pas in december starten. Op bijgevoegde foto´s is het verschil in hoogte te zien van de vroege en late maisplanten.

Door het opleidingscentrum zijn circa zestig boeren – die de methode van Foundations for Farming toepassen – bezocht. De planten zijn prachtig ontwikkeld. De boeren waarderen de Foundation for Farming methode, omdat ze het verschil zien met de boeren die niet deze methode toepassen. God geeft hen betere mogelijkheden te voorzien in de voedselbehoefte. Zo mogen de boeren de rijke zegen van God ontvangen en ervaren in dit arme land. Dit zet hen weer in hun kracht met perspectief voor de toekomst.

Leave a Reply:

Your email address will not be published. Required fields are marked *