Groepen op bezoek op locatie in Jinja!

Posted on: February 7, 2024 Posted by: FfF NL Comments: 0

Groepen op bezoek op locatie in Jinja!

Groepen op bezoek op locatie in Jinja!

 

Eind 2023 zijn er diverse groepen op bezoek geweest op onze trainingslokatie. Er is een groep uit Nederland gekomen onder leiding van Johan Tuijtel. Omdat Johan al vaker is geweest was het een geweldig weerzien. Het team heeft flink de handen uit de mouwen gestoken en meegeholpen met het aanleggen van de afrastering om het voedselbos en het schilderen van het toiletgebouw. Verder kwam er nog een groepje uit Duitsland langs die verbonden zijn aan de Kampala Ndeeje University. Last but not least kwam er familie van René en Karine op bezoek die op rondreis waren in Oeganda en ook de demotuin en trainingslocatie hebben bekeken.

 

 

 

 

Benieuwd hoe de training in de praktijk kan gaan?

Leave a Reply:

Your email address will not be published. Required fields are marked *