grondwerk servicecentrum bijna klaar

Posted on: November 22, 2023 Posted by: FfF NL Comments: 0

grondwerk servicecentrum bijna klaar

Er is niet stil gezeten in Suriname bij de voorbereidingen van het Foundations for Farming servicecentrum. Het staat op een laag gelegen terrein waar eerst de infrastructuur moest worden aangelegd.  In de maanden september en oktober 2023 is een begin gemaakt met de ontsluiting van het perceel dat daarvoor bestemd is. De financiële middelen uit Nederland werden overgemaakt. De droge tijd gaf ons de gelegenheid .om de nodige materialen aan te schaffen. Een aannemer werd gecontracteerd om de werkzaamheden uit te . De ontsluitingsweg is uit gegraven en voorzien van een harde toplaag. Ook de afwatering is aangepakt, sloten zijn gegraven en duikers zijn gelegd.

 

 

 

 

 

 

Met de volgende fase is reeds gestart. We zien uit naar de mogelijkheid om de inheemse mensen uit het binnenland te gaan trainen en dan ook demonstratievelden aan te leggen. Uw financiële bijdrage aan dit project wordt zeer gewaardeerd. De QR code en/of rekeningnummer vindt u in de link. Mocht u vragen hebben, schroom niet om het reactie formulier in te vullen.  https://foundationsforfarming.nl/doe-mee/

 

Leave a Reply:

Your email address will not be published. Required fields are marked *