Jonathan (Oeganda) bezoekt Zimbabwe

Posted on: July 12, 2023 Posted by: FfF NL Comments: 0

Jonathan (Oeganda) bezoekt Zimbabwe

Vanuit Foundations for Farming wordt al enige tijd gewerkt met coördinatoren per land. Deze coördinatoren hebben als taak om de activiteiten in een land goed op elkaar af te stemmen en elkaar te ondersteunen. 

Ook voor Oeganda wordt gezocht naar een landencoördinator. Jonathan, onze projectleider van Fatherheart Farming, is in 2022 in Zimbabwe opgeleid tot gecertificeerd trainer. Bij die gelegenheid werd door de leiders van FfF al opgemerkt dat hij over leiderschapskwaliteiten beschikt en de FfF-visie begrijpt. En hij is onverminderd enthousiast over hoe God werkt door FfF, zoals uit de video hiernaast op te maken is.

Foundations for Farming Global heeft begin juni opnieuw een training georganiseerd in Zimbabwe waarbij met name ook gekeken werd naar een geschikte landcoordinator. Wij hebben Jonathan geholpen om ook naar Zimbabwe te gaan voor deze training.

De training was opnieuw een prachtige ervaring want Jonathan heeft weer meer kneepjes van het vak geleerd. En hij is inmiddels de eerste kandidaat om coördinator voor Oeganda te worden. Tegelijk ontstaan er mogelijkheden voor een groot, landelijk centrum in Oeganda dat ook de grotere regio kan gaan ondersteunen. De komende tijd verwachten we meer ontwikkelingen!

Leave a Reply:

Your email address will not be published. Required fields are marked *