Onderwijzers en studenten getraind in Lukomera, Oeganda

Posted on: June 23, 2023 Posted by: FfF NL Comments: 0

Onderwijzers en studenten getraind in Lukomera, Oeganda

In Lukomera, een stad enkele uren bij Jinja vandaan, staat een grote school met 900 studenten. Op verzoek van deze school is het team van Fatherheart Farming daar een aantal dagen naar toe geweest om een groep van docenten en studenten te trainen in het zelf verbouwen van groenten. Het was een prachtige ontmoeting tussen broers en zussen en er is veel geleerd. De training over de theorie was in een kerkgebouw waarbij begonnen werd met worship. Bij de school zijn enkele tuinen aangelegd waar ook praktische zaken geoefend konden worden. Het was een gezegende reis en er wordt nagedacht over verdere samenwerking met deze lokatie.

Leave a Reply:

Your email address will not be published. Required fields are marked *