Er wordt volop getraind in het trainingscentrum in Oeganda!

Posted on: June 18, 2023 Posted by: FfF NL Comments: 0

Er wordt volop getraind in het trainingscentrum in Oeganda!

Dit jaar zijn al een heel aantal groepen getrained in het trainingscentrum van Fatherheart Farming in Oeganda. Als er weer genoeg mensen zijn voor een training wordt deze groep getraind in de principes van Foundations for Farming. Dit bestaat uit zowel een theoretisch deel als ook een praktische training op het demoveld naast het trainingsgebouw. Iedereen die de training met succes doorlopen heeft ontvangt een certificaat, een zadenpakket en een handleiding. Op die manier kunnen de mensen thuis op hun eigen perceel mais, sojabonen enz. inzaaien. Mooi om te zien dat zo Gods overvloed wordt uitgedeeld!

Leave a Reply:

Your email address will not be published. Required fields are marked *