Foundations for Farming Nederland introduceert: de FfF Moeskuip

Posted on: June 2, 2023 Posted by: Michiel Rozema Comments: 0

Foundations for Farming Nederland introduceert: de FfF Moeskuip

Tijdens de Opwekking pinksterconferentie heeft Foundations for Farming Nederland officieel de Foundations for Farming Moeskuip geïntroduceerd. De FfF Moeskuip is een moestuin op mini-formaat waarin de principes van Foundations for Farming en die van de ‘100-fold garden’ zijn verwerkt. Dat wil zeggen dat in de FfF Moeskuip het bodemleven wordt gerespecteerd en planten liefdevol verzorgd worden, tot eer van de Schepper.

De FfF Moeskuip kan met afvalmateriaal en goedkope onderdelen worden gemaakt, en is daarmee voor iedereen bereikbaar. Door het kleine formaat past de FfF Moeskuip in elke tuin en zelfs op een balkon. En er zijn heel wat redenen om zelf een FfF Moeskuip te maken:

  • Je kunt genieten van eerlijke en gezonde groenten.
  • Je bent deel van een wereldwijd netwerk van mensen die een stukje van Gods schepping verzorgen.
  • Je zult je verwonderen over Gods overvloed – kijk maar hoe het groeit!
  • Een FfF Moeskuip is een leuke en laagdrempelige manier om iets te delen met anderen. Maak er samen een, of geef er een weg; zo deel je de hoop die Jezus geeft en geniet je samen van de schepping.

Wil je zelf een FfF Moeskuip maken, kijk dan hier. Vanuit Foundations for Farming Nederland verzorgen we ook workshops, waarin we met een groep nadenken over Gods plan voor de armen en over landbouw, en samen FfF Moeskuipen maken. Heb je hier belangstelling voor, stuur dan een mail via deze link.

Een FfF Moeskuip direct na inrichten
Een FfF Moeskuip direct na inrichten
Dezelfde Moeskuip, 23 dagen later
Dezelfde Moeskuip, maar dan 23 dagen later

 

Leave a Reply:

Your email address will not be published. Required fields are marked *