We gaan van start in Nederland!

Posted on: April 12, 2023 Posted by: FfF NL Comments: 0

We gaan van start in Nederland!

Foundations for Farming NL  is ook in het buitenland actief. Het was al langer een wens van ons om in Nederland  actief te zijn. We zijn dankbaar dat dit nu tot de mogelijkheden gaat behoren. We gaan van start met een training in Rilland, Zeeland. Er zijn ruim voldoende aanmeldingen. Op 12 en 13 mei gaan we daar starten met praktische en theoretische training op Hofstede Reigersberg. Ons unieke concept van verandering van levenshouding gecombineerd met een organische wijze van landbouw komt daar aan bod. Dankbaarheid aan God en de schepping staan daarin centraal. Aanmelden kan nog via de website van de hofstede.

Leave a Reply:

Your email address will not be published. Required fields are marked *