Starten met een voedselbos in Oeganda 

Posted on: April 12, 2023 Posted by: FfF NL Comments: 0

Starten met een voedselbos in Oeganda 

 

Begin dit jaar hebben René en Karine Braakman een bezoek gebracht aan de Fatherheart Farming trainingslocatie in Oeganda. In de afgelopen periode heeft het locale team hard gewerkt aan het afbouwen van het toiletgebouw. Daarnaast is er een nieuw stuk grond aangekocht om een voedselbos aan te gaan leggen. De reden daarvoor is de toename van extreme weer in Oeganda, met het voedselbos hopen we te bereiken dat de voedselvoorziening meer weerbaar wordt tegen zware regens en droge perioden. Prachtig om te zien dat een team van 20 mensen zich inzet om middels trainingen de overvloed uit te delen die God geeft! 

Leave a Reply:

Your email address will not be published. Required fields are marked *