Het Maluwa Training Center krijgt het druk

Posted on: February 8, 2023 Posted by: Michiel Rozema Comments: 0

Het Maluwa Training Center krijgt het druk

In het najaar van 2022, de droge tijd in Malawi, heeft het team van het Maluwa Training Center verschillende dorpen bezocht om Foundations for Farming te introduceren. De introductie bestaat uit demonstraties en instructies om FfF toe te passen op een klein stukje grond. Bij FfF noemen we dit de ‘well-watered garden’ naar Jesaja 58:11.

In januari hebben Midess en haar team de dorpen opnieuw bezocht. Het doel hiervan is om te bekijken wie FfF ook echt heeft geprobeerd toe te passen. Wie dat doet, laat zien de motivatie te hebben om te veranderen. Dit zijn de mensen die uitgenodigd worden voor het volledige, tweejarige trainingsprogramma.

De uitkomsten dit jaar maken ons nederig: niet minder dan 108 mensen zijn met FfF aan de slag gegaan! Dit is een krachtig getuigenis van hoe God mensen aanraakt en verandering in gang zet. Een ook is het een grote zegen op het harde werk van het Maluwa team.

De uitdaging wordt nu om al deze mensen in Maluwa te gaan trainen. We beschikken gelukkig over goede faciliteiten, waar we tot 24 mensen tegelijk een slaapplek kunnen geven en kunnen trainen. Het wordt een druk seizoen!

Leave a Reply:

Your email address will not be published. Required fields are marked *