Afwerking trainingsgebouw Oeganda gestart

Posted on: August 18, 2021 Posted by: Rene Braakman Comments: 0

Afwerking trainingsgebouw Oeganda gestart

Dankzij de giften die we ontvangen hebben kan het trainingsgebouw verder worden afgewerkt. Er is een stoep aangelegd zodat ook gehandicapte mensen de training kunnen volgen en het gebouw zal in de komende weken worden geschilderd. We zijn heel dankbaar dat het gebouw binnenkort opgeleverd gaat worden.

Als de bouwfase afgerond is gaan we beginnen met de inrichting van de verschillende ruimten. Er is uiteraard het leslokaal wat voorzien gaat worden van tafels en stoelen. Verder is er een zadenopslag waar planken aan de muur komen zodat daar de gesorteerde en gelabelde zaken in blikken kunnen worden opgeslagen. Verder wordt de bibliotheek voorzien van stoelen en tafels en natuurlijk van veel boeken over farming!

 

Leave a Reply:

Your email address will not be published. Required fields are marked *