Afwerking trainingsgebouw Oeganda gestart

18 augustus 2021 Rene Braakman 0 Comments

Dankzij de giften die we ontvangen hebben kan het trainingsgebouw verder worden afgewerkt. Er is een stoep aangelegd zodat ook gehandicapte mensen de training kunnen volgen en het gebouw zal in de komende weken worden geschilderd. We zijn heel dankbaar dat het gebouw binnenkort opgeleverd gaat worden.

Als de bouwfase afgerond is gaan we beginnen met de inrichting van de verschillende ruimten. Er is uiteraard het leslokaal wat voorzien gaat worden van tafels en stoelen. Verder is er een zadenopslag waar planken aan de muur komen zodat daar de gesorteerde en gelabelde zaken in blikken kunnen worden opgeslagen. Verder wordt de bibliotheek voorzien van stoelen en tafels en natuurlijk van veel boeken over farming!

 

Leave a Reply:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.