With joy! De vreugde van een goede oogst

Posted on: November 4, 2020 Posted by: FfF NL Comments: 0

With joy! De vreugde van een goede oogst

God is een God van overvloed. Dat ervaart het team in Oeganda dit seizoen. Met de zaden die ze ontvangen hebben, groeit op dit moment een grote oogst. Ze hebben van de lage (kouseband) bonen naar verwachting 50 kg opbrengst terwijl ze vorig jaar zijn gestart met 30 zaden! De klimmende (kouseband) bonen geven paarse peulen van 80 cm lang en hangen inmiddels helemaal vol. Ook de witte kolen groeien als kool…

Ze hebben een bananencirkel aangelegd waarbij middenin de cirkel een gat gegraven is die volgestopt is met organisch afval. De bananen groeien hier goed op en de eerste grote tros hangt er inmiddels aan. Wat een vreugde om te ontdekken dat God voorziet!

Leave a Reply:

Your email address will not be published. Required fields are marked *