Foundations for Farming Nederland is aangesloten deelnemer bij MissieNederland (voorheen EA/EZA)

Posted on: December 11, 2017 Posted by: FfF NL Comments: 0

Foundations for Farming Nederland is aangesloten deelnemer bij MissieNederland (voorheen EA/EZA)

MissieNederland is een netwerkorganisatie van gemeenten, kerken, organisaties en personen die verlangen naar de groei van Gods Koninkrijk binnen en buiten Nederland. De hoofdoelstelling van MissieNederland is dat zij verbindt, ondersteunt en inspireert christelijke gemeenschappen bij het getuige zijn & discipelen maken van Jezus Christus. Als deelnemer kunnen wij met onze kennis en ervaring bijdragen aan dit unieke netwerk van kerkgenootschappen, kerken en christelijke organisaties.

Leave a Reply:

Your email address will not be published. Required fields are marked *