Vrijwilliger(s) gezocht voor de onlinecommunicatie: Kom bij ons team!

Posted on: May 22, 2024 Posted by: FfF NL Comments: 0

Vrijwilliger(s) gezocht voor de onlinecommunicatie: Kom bij ons team!

 

Foundations for Farming helpt de armste boeren in de wereld om zelf hun omstandigheden te verbeteren. Dit doen ze door trouw de gaven en middelen in te zetten die ze van God hebben gekregen.

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste vrijwilliger die graag zijn/haar creatieve talenten wil inzetten om onze boodschap te verspreiden en onze online aanwezigheid te versterken.

Wat we doen: Wij laten zien dat God voor de armste mensen op deze wereld wil zorgen. Als organisatie zijn we toegewijd aan het promoten van duurzame landbouwpraktijken zoals God het heeft laten zien in de schepping. We ondersteunen kleinschalige boeren over de hele wereld. We geloven in het belang van gezonde, productieve landbouwmethoden die niet alleen de voedselzekerheid vergroten, maar ook de planeet beschermen èn het hart van de mensen veranderen.

Wat we nodig hebben: We zoeken een vrijwilliger die het leuk vindt om onze website en sociale mediakanalen bij te houden, boeiende content te creëren en onze boodschap effectief over te brengen aan een breder publiek. Of je nu ervaring hebt in grafisch ontwerp, schrijven, marketing of gewoon een passie hebt voor landbouw en duurzaamheid, we verwelkomen jouw talent en toewijding.

Hoe je kunt helpen:

  • Beheren van de website en regelmatig updates plaatsen
  • Creëren van boeiende content voor sociale media
  • Verspreiden van bewustwording over duurzame landbouwpraktijken
  • Ondersteunen bij het ontwikkelen van promotiemateriaal
  • En meer!

Waarom meedoen: Als vrijwilliger bij Foundations for Farming Nederland krijg je de kans om te laten zien wat God aan het doen is. Je hebt directe impact op het bevorderen van duurzame landbouw en het ondersteunen van boeren wereldwijd. Je maakt deel uit van een inspirerend wereldwijd netwerk van christenen die Gods zorg voor de armen in praktijk brengen en zo het goede nieuws van Jezus Christus verspreiden.

Hoe je kunt meedoen: Ben jij bereid om je talenten met ons in te zetten? Neem contact met ons op via 0626210147, Jon Dam, en vertel ons waarom je graag zou willen bijdragen aan Foundations for Farming Nederland. We kijken ernaar uit om ons samen met jou in te zetten voor de allerarmsten!

Blijvende verandering begint bij je hart

Leave a Reply:

Your email address will not be published. Required fields are marked *