Het trainingsgebouw in Oeganda is voltooid!

27 oktober 2021 Rene Braakman 0 Comments

Na maanden van hard werken en bouwen is het dan eindelijk zover; het trainingsgebouw is helemaal af. Na de ruwbouw zijn alle muren gepleisterd en de kozijnen geplaatst. Ook zijn er rondom stoepen aangelegd en is ook de toegang voor mensen met lichamelijke beperkingen geschikt gemaakt. Vervolgens is het hele gebouw prachtig in de verf gezet. Het is een zorgvuldig afgewerkt en kleurrijk gebouw geworden waar we heel blij mee zijn.

In de komende maanden zal er gewerkt worden aan de inrichting. Het gebouw wordt ingericht met meubels voor zowel de trainingen, het opslaan van zaden en de bibliotheek zal worden ingericht. We kunnen niet wachten dat ook het interieur van het gebouw helemaal is afgerond.

Leave a Reply:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.