Bezoek Brian aan Nederland

Posted on: March 25, 2015 Posted by: FfF NL Comments: 0

Bezoek Brian aan Nederland

In maart 2015 was Brian Oldreive, de grondlegger van Foundations for Farming, een week lang in Nederland. Voor Brian een eerste kennismaking met Nederland, en voor veel Nederlandse belangstellenden een indrukwekkende kennismaking met deze man en zijn verhaal. Vanuit de stichting hebben we Brian begeleid tijdens zijn bezoek en natuurlijk ook uitgebreid de tijd gehad om met hem door te praten over onze plannen en de ontwikkelingen rond Foundations for Farming.

Een kleine greep uit de activiteiten van Brian tijdens zijn bezoek:

-          Een lezing aan de Universiteit Wageningen voor studenten, onderzoekers en belangstellenden;

-          Een lunchmeeting met een kritische wetenschapper;

-          Een discussie met betrokken ondernemers via het netwerk van Tear Nederland;

-          Een bijeenkomst met andere zendings- en ontwikkelingsorganisaties;

-          Een bezoek aan de Eemlandhoeve van boer Jan Huijgen.

Al met al was het een week vol bijzonder inspirerende momenten en ontmoetingen, zowel voor de bezoekers en gesprekspartners als voor Brian zelf. En niet in de laatste plaats voor het bestuur van Foundations for Farming Nederland.

Leave a Reply:

Your email address will not be published. Required fields are marked *